Aljoša Kirič

komunikacijski strateg, kreativec in pozitivec

Po več kot sedmih letih dela z domačimi in tujimi naročniki v komunikacijski agenciji in znotraj večjih družb (privatni in javni sektor) na področju odnosov z javnostmi, marketinga in vodenja projektov sem pridobil dragocene izkušnje, ki jih želim deliti z vami in vam pomagati na poti premagovanja komunikacijskih izzivov.

Z ustanovitvijo Midva komunikacij začenjam novo poslanstvo – S komunikacijsko podporo do kreativnih, enostavnih in učinkovitih rešitev.

Zakaj Midva?

V življenju, osebnem ali poslovnem, sta za komunikacijo vedno potrebni vsaj dve osebi. To sva lahko jaz in ti, midva in vidva ali pa mi, ki rešujemo izzive in vi, ki jih želite spremeniti v rešitve.

Spoznaj čisto pozitivno energijo pri ustvarjanju skupnih projektov. Stopi v stik.

E-MAIL: aljosa.kiric@midva.org

GSM: +386 40 679 424

mestna občina maribor

odnosi z javnostmi, vodenje projektov, krizno komuniciranje, protokol, interno komuniciranje, komunikacijska podpora izvedbe infrastrukturnih projektov, spletno komuniciranje, organizacija dogodkov, …

spem komunikacije d. o. o.

strateško svetovanje domačim in tujim naročnikom, vodenje projektov, interno in korporativno komuniciranje, spletno komuniciranje, odnosi z mediji, …

zavarovalnica sava

odnosi z mediji, interno komuniciranje, organizacija dogodkov spoznaj pozitivno energijo