Rešujemo izzive, gradimo ugled in ustvarjamo dodano vrednost dogodkom, izdelkom ter storitvam.

Storitve agencije Midva komunikacije ne ponujajo lepih besed na svetlikajočem se papirju.  Zagotavljajo rešitev izziva, odgovoren pristop in merljive učinke.

Razvoj blagovnih znamk

Za blagovno znamko ne stoji samo funkcionalna korist ampak emocionalna obljuba, ki jo izkusi potrošnik. Za vas definiramo ključne elemente blagovne znamke, ki pomenijo osnovo za poenoteno in učinkovito komuniciranje na domačem in globalnem trgu. Spišemo zgodbo znamke in oblikujemo celostno grafično podobo.

digitalno komuniciranje

Komuniciranje na spletu razvijemo, opolnomočimo in oblikujemo v edinstveno izkušnjo. Vaše nove in zveste sledilce povežemo z identiteto blagovne znamke.

VODENJE PROJEKTOV IN ORGANIZACIJA DOGODKOV

Ponujamo celostno organizacijo dogodkov, izvedbo protokolarnih sprejemov ali vodenje projektov. Poskrbimo za ustvarjanje nepozabne izkušnje in spominov.

Komunikacijska podpora umeščanju infrastrukturnih projektov, izdelkov in storitev na trg

Novitete na trgu ali v lokalnih skupnostih potrebujejo pravočasno, transparentno in razumljivo predstavitev v procesu umeščanja. Z našo pomočjo preprečujemo ustvarjanje nezaupanja, nevednost in posledično neuporabe ali negativnega ugleda. Zagotavljamo celovito komunikacijsko podporo pri umeščanju izdelka ali storitve na trg.

izdelava spletnih strani

Izdelujemo nove spletne strani ali trgovine po najnovešjih spletnih smernicah in trendih.

SEO optimizacija

Izvedemo tehnično in vsebinsko SEO optimizacijo s ciljem povečanja organskega obiska spletnih strani.

ODNOSI Z MEDIJI IN LOKALNIMI SKUPNOSTMI

Smo specializirani za storitve komunikacijske podpore lokalnim skupnostim pri:

  • Odnosih z mediji in občani
  • Kriznem komuniciranju
  • Izvedbi infrastrukturnih projektov
  • Vodenju projektov in organizaciji dogodkov ter sprejemov
  • Pripravi komunikacijskih strategij in medijskih načrtov
  • Digitalnem komuniciranju
  • Internem komuniciranju
  • Družbeno odgovornih aktivnostih

   REFERENČNI PROJEKT

krizno komuniciranje

Delo lokalnih skupnosti je vsakodnevno pod drobnogledom javnosti in medijev, ki se ob napačnih poslovnih odločitvah ali komuniciranju lahko v trenutku spreobrne v krizo. Pravočasno in učinkovito posredovanje zmanjša krizno situacijo in reši ugled posameznika ali institucije.

Družbeno odgovorno komuniciranje

Delovati etično, odgovorno do okolja in ljudi, podpirati športnike, kulturno produkcijo in humanitarne organizacije. Družbeno odgovorne aktivnosti podjetja in zaposlenih s skrbnim komuniciranjem ob uporabi izbranih sporočil in kanalov preoblikujemo v osebne zgodbe uglednega podjetja s čutom za skupnost.

Komuniciranje zgodb dopolnjujejo precizno grafično oblikovanje, prilagojene spletne rešitve in unikaten tisk.

Verjamemo v zgodbe, izgovorjene, napisane ali oblikovane. Skozi storitve agencije Midva komunikacije zagotavljamo pravo izbiro načina in oblike znamčenja vaših izdelkov ali storitev.

grafične storitve midva komunikacije

grafično oblikovanje.

Novinarske konference, poslovni dogodki, digitalno komuniciranje ali pa (le) voščilo zaposlenim. Sodobna komunikacija sloni na vizualni predstavitvi komuniciranja podjetja, ki oblikuje sporočila na način, da pritegnejo, so razumljiva in poenotena v vseh komunikacijskih aktivnostih.

REFERENČNI PROJEKT

spletne rešitve storitve Midva komunikacije

spletne rešitve.

Spletna prisotnost zagotavlja hitro in učinkovito komunikacijo z vašimi strankami a le v kolikor sledite smernicam digitalnega razvoja in ste s svojo spletno pojavnostjo v koraku s časom.

REFERENČNI PROJEKT

tisk storitve Midva komunikacije

tisk.

Kreativne in kvalitetne tiskarske storitve so pika na i za vizualni učinek in izkušnjo, ki pusti pečat. Naj vaš pečat ne ostane samo na digitalnem papirju. storitve midva komunikacij