Our Blog

Latest News

Izdelava spletne strani gimov.si

Komunikacijska in oglaševalska agencija Midva komunikacije je s svojimi referencami izdelave spletnih strani in trgovin navedeno v katalogu kakovostnih, usposobljenih in izkušenih strokovnjakov za digitalno transformacijo na portalu Digitalnega inovacijskega stičišča v Sloveniji. S pomočjo sredstev Slovenskega podjetniškega sklada, ki ponuja nepovratna sredstva za izgradnjo spletnih strani in spletnih trgovin (kako pridobiti sredsta smo več napisali TUKAJ), smo za naročnika, podjetje GIM OV, izdelali novo spletno stran.

izdelava nove spletne strani gim ovPodjetje GIM OV je eno izmed vodilnih slovenskih podjetij specializiraih za vrednotenje in svetovanje na področju nepremičnin. Ima bogate dolgoletne izkušnje ter obsežno bazo znanja in bazo podatkov. Posebno pozornost usmerjajo v vrednotenje komercialnih in specialnih nepremičnin, kot so na primer hoteli, igralnice, restavracije ter zahtevni industrijski kompleksi, nepremičnine v panogi rudarstva, gospodarska javna infrastruktura ipd.

Ob začetku projekta “izdelava spletne strani GIM OV” smo skupaj z naročnikom zasnovali strukturo spletne strani in na podlagi strukture spletne strani izbrali primerno temo. Sledila je priprava ustrezne vsebine glede na strukturo in oblikovno zasnov teme, vnašanje v spletno stran in programiranje.

izdelava spletne strani gim ov

Izpostaviti velja še obrazec za oddajo povpraševanja, ki je prilagojen naročnikovim željam in naročniku omogoča, da se lahko pripravi na vzpostavitev kontakta preko telefona saj smo dodali obvezno izbiro željene storitve.

Ob zaključku projekta “izdelava spletne strani GIM OV” smo stran optimizirali za mobilni pogled in izvedli osnovno SEO optimizacijo. Spletno stran si lahko ogledate na povezavi TUKAJ.

Vabljeni k ogledu ostalih referenčnih projektov oglaševalske in komunikacijske agencije Midva komunikacije.

Delite objavo

Izdelava nove spletne strani razgorsek.si
Prenova celostne grafične podobe in izvedba digitalne kampanje za vpis v šolo hokeja na ledu

Related Articles