Our Blog

Latest News

Izdelava spletne strani ventadesign.si

Na podlagi dobrih praks izdelave spletnih strani, kot je bila recimo izdelava spletne strani  jezikovne šole hisajezikov.si, nas je kontaktiral lastnik blagovne znamke ventadesign, ki je specialist na področju polepitve vozil v Sloveniji in regiji. Izdelava unikatnih grafik, materiali vodilnih svetovnih proizvajalcev in vrhunska kvaliteta polepitev jih trenutno uvrščajo med vodilna podjetja na področju polepitve vozil ter grafičnega oblikovanja.

Uvodnemu sestanku je sledila predstavitev proizvodnje in prodajnega programa, ki smo ga kasneje skozi izdelavo strukture spletne strani razdelili na:

ventadesign.si izdelava spletne strani

Struktura in izdelava spletne strani ventadesign.si je bila zasnova na način, da smo skozi promere dobre prakse vizualizirali prodajne storitve skozi celotno spletno stran.

Dodaten modul, ki smo ga dodali je modal prej/potem, ki prikazuje polepitev vozila led in po izvedbi.

ventadesign prej potem

Izpostaviti velja še obrazec za oddajo povpraševanja, ki je prilagojen naročnikovim željam in naročniku omogoča, da se lahko pripravi na vzpostavitev kontakta preko telefona saj smo dodali obvezno izbiro željene storitve.

povpraševanje ventadesign

Zaključku izdelave spletne strani je sledila še osnovna SEO optimizacija.

Preverili smo še delovanje in uporabniško izkušnjo ter prilagodili vsebine za mobilni ogled. Izdelava spletne strani ventadesign.si je dokončana in si jo lahko ogledate TUKAJ.

Vabljeni k ogledu ostalih referenčnih projektov oglaševalske in komunikacijske agencije Midva komunikacije.

Delite objavo

Prenova celostne grafične podobe in izvedba digitalne kampanje za vpis v šolo hokeja na ledu
Oilright digitalna kampanja na Facebooku ustvarila 130+ nakupov v prvih 30 dneh

Related Articles