Our Blog

Latest News

Izdelava nove spletne strani razgorsek.si

Podjetje Razgoršek je bilo ustanovljeno leta 1981, kot obrtniška delavnica zakoncev Razgoršek. V 40-ih letih se je razvilo v vodilnega proizvajalca oblazinjenega pohištva v Sloveniji in regiji katerih izdelki dvigujejo kakovost bivanja. Proizvodnja temelji na lastnem znanju in izkušnjah, vsak izdelek je ročno izdelan s čimer zagotavljamo visoko kvaliteto, udobje in dizajn!

Skupaj z direktorjem podjetja, Urošem Razgorškom, smo pred začetkom razvoja nove spletne strani in trgovine re definirali zgodbo znamke Razgoršek, ki ima močno zgodovino ter funkcionalno in emocionalno vrednost med obstoječimi in novimi uporabniki izdelkov Razgoršek. Z izvedbo delavnice smo definirali ključne parametre zgodbe znamke, kot so:

 

  • Bistvo, obljuba in namen znamke,
  • Osebnost znamke in osebnost uporabnika,
  • Vrednote ter emocionalna in funkcionalna korist znamke.

 

Več o samem procesu in končnem rezultatu, re definirani zgodbi znamke smo zapisali v članku TUKAJ.

Izdelava nove spletne strani razgorsek.si

V nadaljevanju smo, glede na novo zapisano zgodbo znamke, definirali strukturo in vizualno zasnovo nove spletne strani in trgovine, ki je na ogled TUKAJ.

Ker gre za družinsko podjetje s tradicijo prodaje oblazinjenega pohištva, smo stranki predlagali izpostavitev lastnika in direktorja podjetja, Uroša Razgorška, ki vsakodnevno sprejema stranke v salonu in je predstavnik druge, mlade generacije, ponudnikov oblazinjenega pohištva Razgoršek.

S povabilom k obisku salona in izpostavitvijo ključnih prednosti izdelkov, nas Uroš že na prvi strani spletne strani nagovori na iskren, oseben in topel način.

“Verjamem v osebni pristop. Za vaše stanovanje bomo skupaj zasnovali primeren kos pohištva iz masivnega ogrodja (materiala), ki bo funkcionalen in estetski! Preučili in potipali boste vzorce tkanin ali usnja, ki se bo najbolje prilegal vašemu ambientu in življenjskemu slogu bivanja. Sledi izdelava ogrodja in prevleke, ki traja od 6 do 8 tednov. Verjemite, da boste z nakupom edinstvenega, trajnostnega in kakovostnega pohištva izboljšali kakovost bivanja, družabnega življenja in višjo vrednost nepremičnine.”


Se vidimo v salonu Razgoršek!
     Uroš Razgoršek
Izdelava nove spletne strani razgorsek.si

Seveda smo se v agenciji Midva komunikacije zavedali, da je ključna izpostavitve dobrih referenc in izjav zadovoljnih strank, zato smo na podstran o podjetju in na naslovno stran umestili ključne reference podjetja, kot so švedska IKEA, Casino v Salzburgu, Hotel Wiesler v Grazu, Hyatt hotel v Amsterdamu, Park hotel Bohinj, Dom upokojencev Ptuj, Dom starejših občanov Tezno v Mariboru in drugi.  Dodali smo še izjave zadovoljnih strank, ki izpostavljajo kvaliteto in trajnost izdelkov tudi po več deset let vsakodnevne uporabe.

Izdelava nove spletne strani razgorsek.si
izdelava nove spletne strani razgorsek.si

Ker je podjetje Razgoršek še vedno močno prisotno v zavesti kupce na Hrvaškem trgu, smo posebej za potrebe digitalne kampanje zasnovali pristajalno podstran v Hrvaškem jeziku s ciljem dogovoriti termin obiska v salonu v Mariboru. Pristajalno podstran si lahko ogledate TUKAJ.

 

Želite prenoviti spletno stran ali postaviti novo spletno trgovino in uščete zanesljivega in ugodnega izvajalca? Stopite v stik preko pr(a)midva.org ali nam pišite preko kontaktnega obrazca TUKAJ.

Veselimo se sodelovanja!

Vabljeni k ogledu ostalih referenčnih projektov oglaševalske in komunikacijske agencije Midva komunikacije.

Delite objavo

Izdelava spletne strani gimov.si

Related Articles