Our Blog

Latest News

Oilright digitalna kampanja na Facebooku ustvarila 130+ nakupov v prvih 30 dneh

V prvih 30 dneh smo z izvedbo digitalnega oglaševanja na socialnem omrežju Facebook dosegli 171.038 uporabnikov, ustvarili 6.367 ogledov spletne strani v povprečni vrednosti na klik 0,06 EUR (CPC) in zabeležili več kot 130 nakupov v skupni vrednosti več kot 880 EUR.

Neposredne nakupe iz Facebooka smo v primerjavi s preteklim mesecem, ko se digitalno oglaševanje še ni izvajalo, povečali za kar 2.900 %!

Oilright digitalna kampanja kampanja na Facebooku

V mesecu oktobru smo za socialno podjetje Bolje na Facebooku vzpostavili digitalno kampanjo s katero opozarjamo na problem nepravilnega recikliranja odpadnega jedilnega olja v gospodinjstvih obenem pa predstavljamo dve rešitvi pod blagovno znamko OILRIGHT, ki olje spreminjata na bolje:

  • 100 % naravne in okolju prijazne svečke, narejene iz odpadnega jedilnega olja in
  • Oilright naredi sam paket s katerim lahko iz odpadnega olja izdelate 3 svečke.

naredi sam paket

Pred samo izvedbo kampanje smo vzpostavili oglaševalske račune, dodali pixel in nastavili sledenje ciljem (konverzije) v Google Analyticsu.

Skupaj z grafičnim oblikovalcem smo ustvarili več kot 20 različnih vizualnih oglasov in za vsak izdelek (dišeče sveče, naredi sam) tri različne tekstualne oglase.

Da bi naši vizualni oglasi in vsebine dosegle pravo ciljno skupino smo vzpostavljene oglase (slika in tekst) testirali na več kot 10 različnih ciljnih skupin oziroma interesnih skupinah.

Po zaključku 10 dnevnega testiranja oglasov in ciljnih skupin smo najbolj uspešne implementirali v dve kampanji:

  • Oilright digitalna kampanja na Facebooku za izdelke »dišeče sveče in naredi sam« (cilj kampanje: klik na spletno trgovino) in
  • Oilright digitalna remarketing kampanja na Facebooku (cilj kampanje: nakup).

Oilright digitalna kampanja na Facebooku je v 30 dneh ustvarila več kot 130 posrednih nakupov v skupni vrednosti več kot 880 EUR pri čemer je bila povprečna vrednost nakupa okoli 15 eur. Neposredne nakupe iz Facebooka smo v primerjavi s preteklim mesecem, ko se digitalno oglaševanje še ni izvajalo, povečali za kar 2.900 %!

Vabljeni k ogledu ostalih referenčnih projektov oglaševalske in komunikacijske agencije Midva komunikacije.

Želite povečati spletno prodajo in iščete izvajalce za izvedbo digitalnega oglaševanja? Stopite v stik in predstavili vam bomo predlog sodelovanja.

Delite objavo

Izdelava spletne strani ventadesign.si
Vzpostavitev spletne trgovine s prodajo certificiranih zaščitnih mask

Related Articles