Our Blog

Latest News

Izdelava nove spletne strani jezikovne šole Hiša jezikov

Jezikovna šola Hiša jezikov iz Maribora se ponaša s 15-letno tradicijo poučevanja jezikovnih tečajev za različne starostne skupine.

V letu 2018 so sprejeli strateško odločitev digitalizacije, ki je zajemala zasnovo in izvajanje digitalnega oglaševanja ter        izdelavo nove spletne strani. Izdelava nove spletne strani 

V Midva komunikacije smo zasnovali in izvedli digitalno kampanjo z oglaševanjem na Facebooku in Googl-u že za spomladanski vpis v jezikovno šolo Hiša jezikov. Končni rezultat in uspeh kampanje se je odražal v več kot 3.000 klikih na spletno stran, neposrednimi klici na telefonsko številko, doseženim visokim razmerjem med prikazi in kliki (okoli 20 %) ter preseženim številom vpisov v segmentu 60-urnih tečajev v primerjavi z zastavljenimi cilji. Uspešno izvedbo kampanje smo podrobneje predstavili TUKAJ. Izdelava nove spletne strani 

Po izvedbi spomladanske digitalne kampanje smo se lotili izdelave nove spletne strani jezikovne šole Hiša jezikov, ki je zajemala:

  • pripravo informacijske arhitekture,
  • oblikovanje domače strani, podstrani ter grafičnih elementov,
  • vzpostavitev spletnega mesta in prilagoditev CMS-ja,
  • prenos in vnos vsebine ter
  • testiranje delovanja in uporabniške izkušnje.

Naročnikova želja je bila, da uporabnikom strani oziroma potencialnim tečajnikom na domači strani omogoči pregledno strukturo posameznih jezikovnih tečajev glede na starostno skupino ali glede na obliko izvedbe tečaja  (skupinski, individualni). Skupaj z naročnikom smo tako zasnovali novo strukturo strani, ki na domači strani na pregleden in uporaben način predstavi jezikovne tečaje, izpostavi aktualne programe in novice ter predstavi izkušene predavatelje in profesorje. Izdelava nove spletne strani

Hiša jezikov domača spletna stran

Hiša jezikov - spletna stran jezikovni tečaji

Nadalje smo vzpostavili sistem digitalne prijave na tečaj preko prijavnice,  ki omogoča digitalni prejem in potrditev prijav ter s tem optimizacijo sistema prijav, ki je v preteklosti potekal analogno.

Hiša jezikov spletna stran prijavnica

Spletna stran ima osveženo grafično podobo s poudarkom na vizualizaciji procesa izvedbe tečaja za različne ciljne skupine.

Nova spletna stran se nahaja na naslovu www.hisajezikov.si.

S PRIJAVO NA POZIV JAVNEGA SKLADA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA PODJETNIŠTVO JE NAROČNIK Z VAVČERJEM ZA DIGITALNI MARKETING PRIDOBIL SUBVENCIJO ZA IZDELAVO SPLETNE STRANI.

Naročnik nas je izbral iz kataloga Digitalnega inovacijskega stičišča v Sloveniji kjer je agencija Midva komunikacije izbrani strokovnjak za digitalno transformacijo na podlagi referenc izdelave spletnih strani in trgovin.

KAKO DO 60 % SUBVENCIJE IN VAVČERJA ZA SPLETNE STRANI?

Pošljite nam povpraševanje za izdelavo spletne strani ali spletne trgovine na elektronski naslov aljosa.kiric@midva.org in pripravili vam bomo ponudbo s katero nas navedete v prijavi na poziv. Več o tem kako nas izbrati iz kataloga in izvesti prijavo na razpis smo zapisali tukaj

Vabljeni k ogledu ostalih referenčnih projektov oglaševalske in komunikacijske agencije Midva komunikacije.

Delite objavo

Vzpostavitev spletne trgovine s prodajo certificiranih zaščitnih mask
Digitalna kampanja za spomladanski vpis v Hišo jezikov uspešna!

Related Articles