Our Blog

Latest News

Vavčer za spletne strani v višini 60 odstotne subvencije

Javni sklad Republike Slovenije za podjetništvo je objavil javni poziv za Vavčer za digitalni marketing s katerim lahko vaše podjetje pridobi do 1.500 evrov subvencije za izdelavo spletne strani ali do 2.500 evrov za izdelavo spletne trgovine. vavčer za spletne strani

 
Minimalni pogoji za prijavo 

Namen in cilj javnega poziva je spodbuditi mikro, mala in srednje velika podjetja s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se kot pravna ali fizična oseba, ukvarjate z gospodarsko dejavnostjo in ste organizirani kot gospodarske družbe, samostojni podjetniki posamezniki ali zadruge, k uvajanju digitalnega marketinga, s čimer se bo povečala vaša konkurenčnost, dodana vrednost oz. prihodki od prodaje. vavčer za spletne strani

Prijavitelj mora imeti na dan oddaje vloge vsaj 1 zaposlenega, nima neporavnanih zapadlih finančnih obveznosti in upošteva ostale minimalne pogoje za prijavo. Več informacij o pozivu in pogojih za prijavo najdete tukaj.

vavčer za spletne strani - do 60% sofinanciranja - midva komunikacije

Podjetje Midva komunikacije je s svojimi referencami izdelave spletnih strani in trgovin navedeno v katalogu Digitalnega inovacijskega stičišča v Sloveniji.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Višina subvencije od 500 do 2.500 evrov za izdelavo spletne strani ali spletne trgovine 

Predmet javnega poziva je sofinanciranje upravičenih stroškov za digitalni marketing, ki vključujejo:

  • Novo spletno stran (vključno z mobilno prilagoditvijo) in izvedba testiranja spletne strani s tehničnega in UX/UI vidika =  od  500 –do 1.500 EUR in/ali
  • lastno spletno trgovino = od 500 do 2.500 EUR.
Midva komunikacije izbrani strokovnjaki za digitalno transformacijo

Podjetje Midva komunikacije je s svojimi referencami izdelave spletnih strani in trgovin navedeno v katalogu kakovostnih, usposobljenih in izkušenih strokovnjakov za digitalno transformacijo na portalu Digitalnega inovacijskega stičišča v Sloveniji.  Izvajalec po tem pozivu je lahko samo podjetje, ki je na seznamu DIH Slovenija.

Kako do 60 % subvencije in vavčer za spletne strani?

Pošljite nam povpraševanje za izdelavo spletne strani ali spletne trgovine preko spodnjega obrazca ali na elektronski naslov aljosa.kiric@midva.org in pripravili vam bomo ponudbo s katero nas navedete v prijavi na poziv.

Aktualni referenčni projekt je izdelana spletna trgovina, ki gostuje na naslovu www.quarkboost.com. Več o izdelavi smo zapisali tukaj.

 

Delite objavo

Izdelava spletne trgovine Quarkboost.com
Sponzorska aktivacija Nove KBM na tekaških prireditvah

Related Articles

1 Comment

Comments are closed.