Our Blog

Latest News

Sponzorska aktivacija Nove KBM na tekaških prireditvah

Oglaševalska agencija Aritmija v sodelovanju z agencijo Midva komunikacije pripravila kreativno in izvedbeno zasnovo sponzorske aktivacije naročnika Nova KBM na tekaških prireditvah v letu 2019.

Sponzorstvo tekaških dogodkov je priložnost za povečanje prepoznavnosti in spreminjanje percepcije blagovne znamke in produktov Nove KBM tako na nacionalnem nivoju kakor tudi v regiji z nižjim tržnim deležem.

S ciljem povečanja priklica in pridobivanja kontaktov smo zasnovali tekaški izziv “Pravi trenutek za zmago z Novo KBM. Napovej čas in si priteči nagrado!”

sponzorska aktivacija Nova KBM

Tekaški dogodki pritegnejo k udeležbi profesionalne in rekreativne tekače, ki želijo z udeležbo in doseganjem (vrhunskih) rezultatov izzvati samega sebe, zastavljen cilj – čas, ki ga pretečejo. Pomembna motivacija pri teku je izboljšanje časa teka. Tekači poznajo svoj pretekli čas teka in ga želijo izboljšati zaradi lastne notranje motivacije. S kampanjo želimo povečati motivacijo tekačev in izboljšati njihov čas ter tako spodbuditi vse vključene, da napovejo čas in osvojijo nagrado.

Sponzorska aktivacija z Novo KBM letakiPred začetkom teka smo preko korporativne Facebook strani Nova KBM in organizatorjev teka spodbujali tekače in zainteresirano javnost, da oddajo svojo napoved časa (lastnega in/ali čas najboljšega teka na dogodku).

Sponzorska aktivacija zbiranj kontaktov NKBM

sponzorska aktivacija Nove KBM sponzorska aktivacija Nove KBM

Po zaključku tekaškega dogodka smo zbirali tekaške rezultate in izkoristili priložnost za komunikacijo s sodelujočimi. Vsi sodelujoči tekači so imeli možnost slikanja z medaljo in pridobiti edinstveno izkušnjo počutiti se kot zmagovalci maratona.

slikanje z medaljo

Delite objavo

Vavčer za spletne strani v višini 60 odstotne subvencije
Delavnica - Priprava načrta za privabljanje sponzorjev

Related Articles

Leave a Reply