Our Blog

Latest News

Midva komunikacije PR partner projekta Hockey partnership for progress

Hokejska Zveza Slovenije, ki vodi projekt Hokejsko partnerstvo za napredek (angl. Hockey Partnership for Progress, kratica HPP), nas je povabila k sodelovanju pri komunikacijski podpori izvedbe projekta, ki bo zajemalo upravljanje z uradnim Facebook profilom Hockey Partnership For Progress, odnose z mediji v regiji in komunikacijsko podporo pri koordinaciji med partnerji projekta.

midva komunikacije partner

Midva komunikacije PR partner projekta Hokejsko partnerstvo za napredek.

Namen projekta je skupno prizadevanje petih hokejskih zvez na področju Zahodnega Balkana za izboljšanje upravljanja v hokeju na ledu s ciljem, da obravnava ključne vidike razvoja športnega ekosistema, ki so bili zapostavljeni in se niso razvijali vse od ustanovitev hokejskih zvez na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Severni Makedoniji, Srbiji in Sloveniji. Triletni projekt sofinancira program Evropske unije Erasmus+ v višini 394.010 evrov.

S pomočjo strokovno prepoznanih projektnih partnerjev kot so Finski inštitut za šport, Mednarodna hokejska zveza (IIHF), Avstrijska hokejska zveza (OEHV) in Univerza v Ljubljani (Ekonomska fakulteta in Fakulteta za šport) želi projekt partnerjem omogočiti dostop do visoko kakovostnih izobraževalnih vsebin in strokovnjakov, ki jim bodo pomagali okrepiti prizadevanja za razvoj hokeja na ledu v svojih državah in zmanjšali vrzel v kakovosti vodenja v primerjavi z naprednejšimi hokejskimi državami po svetu.

Začetek projekta je naznanil seminar dobrega upravljanja v športu, ki je potekal v Ljubljani in nagovoril več kot 20 voditeljev in menedžerjev v športu (predstavnikov partnerjev iz regije) o pomenu dobrega upravljanja na različnih ravneh športnega ekosistema.

midva komunikacije partner midva komunikacije partner

Delite objavo

Uradni začetek projekta Hokejsko partnerstvo za napredek v športu
Na prvi razpis Fundacije Mima za financiranje mladih obetavnih športnikov prispelo 90 vlog